Στα Play off ανόδου η Λάρισα!

Νίκησε τον Ηρακλή 1-0 σε δραματικό ματς, έμεινε εκτός αγώνων κατάταξης η Λαμία

Φοβερά και τρομερά πράγματα στο Καυτατζόγλειο! Οι λεγόμενες… «ομορφιές» του ελληνικού ποδοσφαίρου έκαναν την εμφάνισή τους σε ένα ματς που μύριζε μπαρούτι πριν καν ξεκινήσει, όταν βάνδαλοι έσπασαν το βαν του τηλεοπτικού συνεργείου του OTE TV και τραυμάτισαν πέντε τεχνικούς,  ματαιώνοντας την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Ηρακλής – Λάρισα!

Η διοίκηση της Λαμίας προέβη άμεσα σε καταδικαστική ανακοίνωση, δηλώνοντας υποψιασμένη ότι θα γίνουν «όμορφα» πράγματα στον αγώνα, προκειμένου να νικήσει η Λάρισα – χωρίς τηλεοπτική μετάδοση- και να κερδίσει την είσοδο στα Play Off ανόδου, εις βάρος της Λαμίας.

Και ως εκ του θαύματος η Λάρισα έκανε το 0-1 στο 83’ με τον Γιάντζη προκαλώντας εγκεφαλικά στη Λαμία. Στη συνέχεια ο Ηρακλής πίεσε για να ισοφαρίσει, να εξασφαλίσει ένα βαθμό ακόμη στα Play Off και να διατηρήσει το αήττητο, την ώρα που κανείς δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τη δράση, αφού δεν υπήρχαν κάμερες. Οι πραγματικές «ομορφιές» εξελίχθηκαν στις καθυστερήσεις!

Ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι με τον Πασά σε μαρκάρισμα του Δεληζήση και ήταν δεν ήταν, δεν μπορούμε να έχουμε άποψη, το είδαν μόνο όσοι ήταν στο γήπεδο, ο πάγκος της ΑΕΛ μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί. Μιλάμε για πεντάλεπτο χάος μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση και να πάει ο πλέον ήρεμος Περόνε να το εκτελέσει!

Ο επιθετικός του Ηρακλή, σαν σε προπόνηση, έκανε ένα σκαφτό σουτ της πλάκας και ο ακίνητος Αποστολίδης μπλόκαρε για να στείλει την ομάδα του στα Play Off! Κάτω όλοι οι παίκτες του Ηρακλή, στα ουράνια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, θρήνος στη Λαμία που χάθηκε το δικαίωμα στο όνειρο.

Αναμένονται εξελίξεις μετά από όλα αυτά βέβαια και περιμένουμε με αγωνία ποια θα είναι η αντίδραση όλων των εμπλεκόμενων

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα