Στα Public το βραβείο «Social Media Team of the Year»

Το βραβείο «Social Media Team of the Year 2013» στα βραβεία The Socials: Social Media & Interactive Awards απέσπασαν τα καταστήματα Public. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου Συνέδριο Social Media World που διοργανώνεται από τη Smart Press και αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση στη χώρα μας, αναφορικά με τα Social Media.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους των Public, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της εταιρείας, κ. Ανθή Τροκούδη, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό αποτελεί την επιβράβευση όλης της ομάδας για την επιτυχημένη κοινωνική δικτύωση και αλληλεπίδραση με χιλιάδες χρήστες καθημερινά, σε όλα τα social media (609.000 FB, 6.000 twitter, 8.500 google+, 1.200 linkedin) παρέχοντας τους αξιόλογο περιεχόμενο και άμεση, αξιόπιστη υποστήριξη σε ό,τι χρειάζονται».

Τα Public μέσα στο 2012 κατάφεραν να μεταφέρουν τη μοναδική εμπειρία των καταστημάτων τους σε διαδικτυακό περιβάλλον και όλες οι δράσεις της ομάδας επικεντρώθηκαν σε αυτό. Η γρήγορη αναβάθμιση του Public.gr με νέο μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, η σελίδα Public Stores στο Twitter (https://twitter.com/PublicStores), η διαρκώς ανανεωνόμενη σελίδα των Public στο Facebook (https://el-gr.facebook.com/public.gr) που αυτή τη στιγμή μετρά 610.000 likes, το πρωτοποριακό το Public Forum (www.publicforum.gr), που αποτελεί ένα νέο σύστημα εξυπηρέτησης χρηστών μέσω Facebook και το πρώτο ελληνικό Facebook application για online εξυπηρέτηση χρηστών, και η κοινότητα Public Book Friends (https://el-gr.facebook.com/PublicBF), η πιο καινοτόμα online κοινότητα για το Βιβλίο που μετρά 64.000 φίλους, συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή βράβευση των Public.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα