Στα super brands του 2016 η everest

Ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 αναδείχθηκε η everest, στο πλαίσιο των βραβείων Corporate Super brands Greece 2016.

Η διάκριση αφορά την κατηγορία εστίασης, στην οποία ξεχώρισαν συνολικά 7 εταιρείες, και βασίστηκε σε βαθμολογία που έδωσαν η κριτική επιτροπή του θεσμού καθώς και το κοινό με βάση τα παρακάτω κριτήρια: α) Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας και Δύναμη Φήμης, β) Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια, και γ) Εταιρική Υπευθυνότητα.

Η everest αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για καινοτομία τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών από την αρχή της λειτουργίας της κι όπως είναι εύλογο οι άνθρωποι της εταιρείας δεν κρύβουν την υπερηφάνεια τους για την παραπάνω επιβράβευση.

Όπως λένε, η διάκριση στον διαγωνισμό Corporate Superbrands Greece 2016 αποτελεί το επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειας για την ανάδειξη της μάρκας ως κορυφαία επιλογή των καταναλωτών. Στέκονται, μάλιστα, ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η εν λόγω διάκριση προήλθε και από την επιλογή του κοινού, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη την εταιρική ευθύνη απέναντι στους καταναλωτές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα