“Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες δεν μπορεί να υπάρχουν”

“Οχι” σε στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις, είναι το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλουπρος τον υφυπουργό Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ μετά τη μεταξύ τους συνάντηση που είχαν το πρωί της Τετάρτης.

Από τη πλευρά του ο κ. Κουίκ εξέφρασε τη συγκίνηση του καθώς όπως υποστήριξε «έχω να περάσω αυτό το κατώφλι από τότε που ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και για μένα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, όπως αντιλαμβάνεσθε.

«Χαίρομαι πάνω απ’όλα που σας έχουμε σήμερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια πολύ δύσκολη εποχή, που πρέπει όλοι να ενώνουμε τις δυνάμεις μας», πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε ο υφυπουργός «και από τη δική μας την πλευρά και με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο είμαστε σε μία κυβέρνηση η οποία – τουλάχιστον – πορεύεται περήφανα, διαπραγματεύεται περήφανα και νομίζω ότι θα εκπληρώσουμε μέσα στο βάθος τετραετίας αυτά που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό».

Με αφορμή τέλος την αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι η μεγάλη του παρακαταθήκη, ιδίως μετά το 1974 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είναι ότι «τα μεγάλα και τα σημαντικά τα κάνουμε όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα