Στενό «μαρκάρισμα» της Ρίβερ στον «Τσόρι»!

Ο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να κρατήσει τον Αργεντινό. Η Ρίβερ Πλέιτ σκοπεύει να μπει «σφήνα» και πιέζει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Με απλές εκφράσεις παραθέσαμε την κατάσταση όπως ακριβώς ισχύει για την περίπτωση του «Τσόρι» Ντομίνγκεζ. Η πίεση που ασκεί στον ποδοσφαιριστή η Ρίβερ Πλέιτ μεταφέρεται στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», η οποία καλείται να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο από την Αργεντινή.

Ο «Τσόρι» αποτελεί βασικό πυλώνα της ενδεκάδας των «ερυθρόλευκων» και έχει αποδείξει ότι διακατέχεται από επαγγελματισμό. Για το ταλέντο του και την αξία του δεν τίθεται ζήτημα συζήτησης. Στον Ολυμπιακό θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον παίκτη και βάσει του σχεδιασμού τους, θα τον φωνάξουν το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του μεταξύ τους συμβολαίου.

Η Ρίβερ πάντως, φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του Ντομίνγκεζ και να πιέζει για μία απάντηση. Το γεγονός αυτό μεταφέρθηκε στη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία θα δράσει ανάλογα. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του επιθυμεί να παραμείνει τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη στην Ελλάδα. Σε περίπτωση όμως, που διαπιστώσει ότι ο Ολυμπιακός «τρενάρει» τις συζητήσεις, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ευκαιρία της Ρίβερ να πάει χαμένη.

Να σημειώσουμε ότι ο «Τσόρι» έχει αγωνιστεί δύο φορές στην ομάδα της Αργεντινής. Η πρώτη σε νεαρή ηλικία, την περίοδο από το 2001 έως το 2004, όταν και πήρε μεταγραφή στη Ρουμπίν Καζάν. Η δεύτερη την περίοδο 2011-2012, ως δανεικός από τη Βαλένθια. Σε κάθε περίπτωση, οι δεσμοί που τον συνδέουν με τη Ρίβερ Πλέιτ είναι στενοί και η προοπτική της επιστροφής του στην πατρίδα του, κάθε άλλο παρά αδιάφορο τον αφήνει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα