Στημένα επεισόδια σε αγώνα Champions League!

Η τεχνική της κατασκευής ειδήσεων με απώτερο στόχο την αποκλειστικότητα είναι ένα σαθρό φαινόμενο, το οποίο συναντά κανείς στη δημοσιογραφία του χείριστου είδους, ωστόσο αυτό που καταγγέλλει ο γενικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Τουν Χέρμπραντς, ξεπερνά κάθε φαντασία.

Σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης της PSV, Ισπανοί δημοσιογράφοι δωροδόκησαν (!) Ολλανδούς οπαδούς της Αϊντχόφεν, προκειμένου να δημιουργήσουν έκτροπα στους δρόμους της Μαδρίτης, τη μέρα του αγώνα με την Ατλέτικο! Το γεγονός αυτό φαντάζει απίστευτο, αλλά οι Ολλανδοί θεωρούν ότι έχουν αρκετά στοιχεία και πως μπορούν να πείσουν τη δικαιοσύνη – αν η υπόθεση καταλήξει εκεί – για τα λεγόμενά τους.

Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν ήταν μαζεμένοι σε ένα συγκεκριμένο χώρο από το πρωί και κάποιοι τους πλησίασαν προκειμένου να τους προκαλέσουν. Οι Ολλανδοί δεν αντέδρασαν στο βαθμό που θα ήθελαν εκείνοι που τους «τσίγκλισαν» με αποτέλεσμα να τους πλησιάσουν και να τους… κεράσουν τις μπύρες για να αρχίσουν τα έκτροπα.  Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα των Ολλανδών, οι Ισπανοί ήταν δημοσιογράφοι που αμέσως κατέγραψαν και δημοσιοποίησαν τα γεγονότα!

Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν ήταν αρκετά… δραστήριοι και μέσα στο γήπεδο, καθώς άναψαν και πέταξαν πυρσούς, με αποτέλεσμα οι PSV να κινδυνεύει με τιμωρία! Για να δούμε αν θα έχει συνέχεια το θέμα, καθώς οι καταγγελίες των Ολλανδών θα φτάσουν στην UEFA.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα