Στημένα τα επεισόδια έξω από το Υπ. Εσωτερικών λέει η ΚΕΔΕ

Για «στημένα επεισόδια» κάνει λόγο η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και καταγγέλλει γνωστούς άγνωστους «επαγγελματίες» με αφορμή την ένταση που προκλήθηκε στη συγκέντρωση των συμβασιούχων των Δήμων. Στα επεισόδια προπηλακίστηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

«Οι 3-4 γνωστοί άγνωστοι “επαγγελματίες” προβοκάτορες που είχαν εισχωρήσει στο πλήθος των εργαζομένων στους ΟΤΑ που διαδήλωνε έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών έκαναν “καλά τη δουλειά τους”» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ.

Και προσθέτει: «Πρώτα επιτέθηκαν στην αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Γ. Πατούλη που είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, στη συνέχεια με τα επεισόδια που προκάλεσαν έδωσαν «άλλοθι» στον υπουργό Π. Σκουρλέτη να μην προσέλθει έγκαιρα στη συνάντηση που ο ίδιος όρισε, προφασιζόμενος λόγους ασφαλείας».

Καταλήγοντας η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος αναφέρει ότι «Το συμφέρον των εργαζομένων δεν το υπηρετούν οι ελάχιστοι τραμπούκοι» και ότι «οι “στημένες αποδοκιμασίες” σε βάρος των αιρετών της αυτοδιοίκησης έχουν ηθικούς αυτουργούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα