Στην έξοδο(;) ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Επί τάπητος έχει τεθεί το ζήτημα της παραμονής του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Σάλκε καθώς ο γερμανικός σύλλογος θέλει να διαπιστώσει αν τελικά ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μπορεί να επιστρέψει στα παλιά του στάνταρ.

Σύμφωνα με φημολογίες των πρωινών ωρών, η Σάλκε ενημέρωσε στον παίκτη πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού  συλλόγου, Χορστ Χελντ μιλώντας στο «www.sport-fm.gr» εξήγησε επακριβώς πώς έχει η κατάσταση.

«Στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Ο Κυριάκος έχει κληθεί να βρίσκεται την 1η Ιουλίου στην προετοιμασία. Θέλουμε να δούμε σε τι επίπεδο είναι από πλευράς φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης μετά τους τραυματισμούς που είχε και θέλουμε να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε σαν αντικαταστάτη του Σαντάνα που θέλουμε να πουλήσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κανέναν ποδοσφαιριστή μας, πόσω μάλλον για τον Κυριάκο. Στα μέσα Αυγούστου κι εφόσον διαπιστωθεί πως δεν μπορεί να διατηρηθεί στο ρόστερ της Σάλκε, θα αποφασιστεί αν θα παραχωρηθεί δανεικός ή θα μπει στη λίστα των υπό πώληση παικτών».

Όπως μπορεί να ερμηνευθεί από τις δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού διευθυντή, η Σάλκε δεν είναι πρόθυμη να στηρίξει περαιτέρω τον παίκτη στα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν. Αν είναι έτοιμος το καλοκαίρι, έχει καλώς… Σε αντίθετη περίπτωση το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα