Στην έρημο του Νεγκάβ ο Ολυμπιακός!

Επέλεξαν να ταξιδέψουν μία μέρα νωρίτερα στην καυτή έρημο του νότιου Ισραήλ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Το ζητούμενο είναι οι παίκτες να προσαρμοστούν όσο το δυνατό καλύτερα για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ρεβάνς του 0-0 κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Σάντσεθ θα… ζήσουν ένα επιπλέον μεσημέρι και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, ωστόσο το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πρότεινε τη μία έξτρα μέρα για να μπορέσουν οι οργανισμοί των αθλητών να θωρακιστούν την Τρίτη για να παίξουν καλύτερα την Τετάρτη.

Να σημειώσουμε πως δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα ο τραυματίας Τζίμι Ντουρμάζ, ενώ στον Πειραιά έμειναν και οι Κασάμι, Μαζουακού. Στην αποστολή μετέχουν οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Κόντρα στους πρωταθλητές Ισραήλ αναμένεται να παίξουν οι: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Τσόρι, Φορτούνης, Ιντέγιε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα