Στην ίδια… καραμέλα θεατές από την ΕΠΟ!

Την «καραμέλα» της πιθανής αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς Ομοσπονδίες (FIFA, UEFA) χρησιμοποίησε για μία ακόμη φορά η ΕΠΟ, προκειμένου να προβάλλει την υπερασπιστική της γραμμή στην εκδίκαση του αιτήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας περί έκπτωσης του Δ.Σ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Ειρηνοδικείο Αθηνών και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη (10/6). Την ΕΠΣ Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος ζήτησε την έκπτωση ολόκληρου του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ενώ στο επιχείρημα της Ομοσπονδίας ότι υπάρχει κίνδυνος αποβολής, ο δικηγόρος ανταπάντησε πως στη FIFA υπάρχουν ήδη 11 συλλήψεις και πως παραιτήθηκε ο πρόσφατα επανεκλεγμένος πρόεδρος, Σεπ Μπλάτερ, λόγω του σκανδάλου.

Επεσήμανε δε, πως το CAS παρέχει το δικαίωμα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας να προσφύγει στα δικαστήρια και ότι ο μόνος κίνδυνος για αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου, προέρχεται από την εμπλοκή των παραγόντων της Ομοσπονδίας σε ποινικές υποθέσεις. Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών εκπροσωπήθηκαν έχοντας έννομο συμφέρον οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα