Στην Αθήνα o… ορίτζιναλ “Λύκος της Wall Street”

Κέρδη και ηθική έρχεται να «διδάξει» στην Ελλάδα των µνηµονίων ο αληθινός “Λύκος της Wall Street”, τον οποίο έκανε ακόµη πιο διάσηµο ο Μάρτιν Σκορσέζε µε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ομώνυμη ταινία…

Ο λόγος για τον Jordan Βelfort ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, για μια και μοναδική ομιλία στο METRPOLITAN EXPO

Η ομιλία του Jordan Belfort, συνολικής διάρκειας 4 ωρών, θα χωριστεί σε δύο θεματικές ενότητες με ξεχωριστό ενδιαφέρον η καθεμία.

Στο πρώτο μέρος, θα αναλύσει την μοναδική επιχειρηματική και πωλησιακή τεχνική που πρεσβεύει και διδάσκει ανά τον κόσμο, ενώ το δεύτερο σκέλος θα είναι αφιερωμένο στην τρέχουσα ελληνική πραγματικότητα.

Όπως προαναφέρθηκε η διάλεξη του Jordan Belfort θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο χωρητικότητας 10.000 ατόμων.

Παγκόσμια περιοδεία...
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Jordan Belfort καταφέρνει πάντα να μαγεύει τον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο. Ο χαρισματικός και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, προσελκύει ακροατές από όλα τα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα. δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ μέχρι τη Μόσχα, από το Λονδίνο μέχρι την Μπανγκόκ, και από το Δουβλίνο μέχρι το Μεξικό, όλες οι εμφανίσεις του Belfort είναι πάντα SOLD OUT!

 

Το who is who του Jordan Belfort

O Belfort γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου το 1962, στο Queens της Νέας Υόρκης. Είχε φυσικό ταλέντο στις πωλήσεις από νεαρή ηλικία και άρχισε να εργάζεται στη Γουόλ Στριτ από το 1987.

Σε ηλικία τριάντα ετών έστησε τη δική του επενδυτική εταιρεία, ενώ αργότερα δημιούργησε την εταιρεία «Straight Line System». Σήμερα ο Τζόρνταν Μπέλφορτ ζει στο Λος Άντζελες.

O Belfort είναι συγγραφέας δύο best seller βιβλίων με τα απομνημονεύματα του που έχουν τίτλο «The Wolf of Wall Street» και «Catching the Wolf of Wall Street» και έχουν μεταφραστεί σε 18 γλώσσες ενώ έχουν εκδοθεί σε πάνω από 40 χώρες.

(ΠΗΓΗ: markos.tv)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα