Στην Αλεξανδρούπολη αύριο ο Θεοδωράκης

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί αύριο Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του για την προώθηση της υποψηφιότητάς του, για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος. Στις 6.30 το απόγευμα, στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που έχει καθιερώσει, θα συζητήσει με φίλους, υποστηρικτές, τοπικούς φορείς και δημοσιογράφους για το νέο προοδευτικό Κόμμα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

Την Τρίτη το μεσημέρι στις 12 ο επικεφαλής του Ποταμιού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το νέο φορέα, προκειμένου να γνωστοποιήσει τις προτάσεις του για το Κόμμα – Κίνημα που ο ίδιος δεσμεύεται να γίνει το επιχειρησιακό «Κέντρο της Αλλαγής». Με μια αρχή: Οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στο κράτος, στην κοινωνία, στην πολιτική, θα πρέπει πρώτα από όλα να γίνονται πράξη με τη δική μας δράση στους δικούς μας χώρους. Η συνέντευξη θα δοθεί στον Πολυχώρο Έβδομος, Καραγιώργη Σερβίας 4, Σύνταγμα.

Την ίδια ημέρα, την Τρίτη, το απόγευμα ο κ. Θεοδωράκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στον Πειραιά, όπου θα συναντηθεί στο Public του Πειραιά με τον ηθοποιό Στέλιο Μάινα. Στο πλαίσιο της συνάντησής τους θα συζητήσουν σχετικά με την ανάγκη σύστασης του νέου προοδευτικού Κόμματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα