Στην… αντεπίθεση ο Ζέεντορφ

Οι αναφορές περί απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, αν δεν επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη, υποχρέωσαν τον Κλάρενς Ζέεντορφ να βγει στην… κόντρα και να εκφράσει την άποψή του, δίνοντας μία έμμεση απάντηση στη διοίκηση των «ροσονέρι».

Ο Ολλανδός δήλωσε εν πολλοίς, πως δεν «κληρονόμησε» μία κατάσταση, την οποία κλήθηκε να διορθώσει και αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει…

«Δεν είμαι υπεύθυνος για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Βρίσκομαι εδώ για να διορθώσω αυτήν την κατάσταση. Έχω συμβόλαιο, το κλαμπ πιστεύει σε μένα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και είμαι πεπεισμένος πως με μένα στον πάγκο της, θα κτίσουμε μία δυνατή Μίλαν για τα επόμενα χρόνια. Δεν έχει σημασία αν ορισμένοι είναι απαισιόδοξοι, διότι εγώ προσωπικά δεν είμαι. Όταν ήρθα εδώ, βρήκα μία ομάδα σε άσχημη ψυχολογική και φυσική κατάσταση. Δεν είχαμε να σκεφτούμε πολλά. Έπρεπε να βελτιωθούμε άμεσα. Οι παίκτες βελτιώθηκαν σε όλα τα επίπεδα, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει ακόμη. Αυτό ακριβώς περιμένουμε τώρα. Η φιλοσοφία μου είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με το χαμόγελο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα