Στην Αφρική για την αντιμετώπιση του Έμπολα ο Αβραμόπουλος

 Στην Αφρική για την αντιμετώπιση του Έμπολα που έχει σκορπίσει το θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους θα βρεθεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, και Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων επιλέχθηκε από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να είναι ο εκπρόσωπος της Ευρώπης που θα συμμετάσχει στην αποστολή για την Αφρική, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του θανατηφόρου ιού. 

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όπου και ενεκρίθη η νέα Επιτροπή, ο Γιούνκερ ανακοίνωσε ότι ο Αβραμόπουλος μαζί  με τον κύπριο επίτροπο, αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια, Χρ. Στυλιανίδη, θα επισκεφτούν την Αφρική στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του ιού Έμπολα.

 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ξέρει από… μάχες. Όχι μόνο γνωρίζει την στρατηγική τους, αλλά ξέρει και πώς να τις κερδίζει. Η εμπειρία του στην πολιτική, αλλά και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του δίδαξαν πολλά. Φυσικά, αυτή τη φορά, στη νέα του αποστολή θα χρειαστούν άλλου είδους «όπλα». Ο υπουργός όμως ξέρει πώς να προσαρμόζεται με επιτυχία σε κάθε περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα