Στην Ελλάδα κι ο Πατίτο!

 

Ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται στην Ελλάδα και στη διάθεση του Γεωργιανού προπονητή. Μετά τους Μπάρκα, Μπακασέτα, Τσιγκρίνσκι, Ντίας και Αλμέιδα, ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Πατρίτσιο Ροντρίγκεζ ή αλλιώς Πατίτο είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του και να γίνει επισήμως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Απομένουν οι κλασικές ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να γίνει «ένα» με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πατίτο είναι η πιο αινιγματική περίπτωση από κάθε άλλον παίκτη που έχει αποκτηθεί. Τσιγγκρίνσκι και Αλμέιδα είναι γνωστό πόση μπάλα ξέρουν, ενώ και ο Ντίας έχει δείξει τι και πόσο μπορεί να προσφέρει. Ο Πατίτο, όμως, είναι ξεχωριστή περίπτωση, διότι ποτέ στην καριέρα του δεν ήταν σταθερός παίκτης και μετά το ξεπέταγμά του στα 23, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.

Στην ΑΕΚ, όμως, αισθάνονται πως μπορούν να του προσφέρουν το περιβάλλον που χρειάζεται για να τα πάει καλά και να του προσφέρουν το κίνητρο για να τα πάει… καλύτερα. Πρόκειται για παίκτη με στοιχεία που δεν υπάρχουν στο ρόστερ και που θα αυξήσει τον ανταγωνισμό. Ακόμη κι αν δεν πάρει τη φανέλα του βασικού από τον Βάργκας ή τον Μπαρμπόσα, σίγουρα μπορεί να τη διεκδικήσει.

Αυτή είναι η έκτη ενισχυτική κίνηση της ΑΕΚ και ο Μπελκαρουί θα είναι η έβδομη συν την εσωτερική μετεγγραφή που λέγεται Γαλανόπουλος. Η Ένωση ενισχύθηκε ακριβώς στις θέσεις που είχε επισημανθεί ότι πρέπει να ενισχυθεί. Πήρε έναν τερματοφύλακα, πάει για δεύτερο στόπερ, απέκτησε αριστερό μπακ, ενώ πήρε εξτρέμ, δεύτερο επιθετικό και σέντερ φορ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα