Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σκόκο, σενάρια επιστροφής στην ΑΕΚ!

Ο Νάτσο Σκόκο είναι πλέον 32 ετών, φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά, αλλά από τη μέρα που άφησε την ΑΕΚ πριν από έξι χρόνια δεν κάνει μόνο καλές χρονιές, αλλά και μερικές απαρατήρητες.

Στην Ένωση, ωστόσο, θεωρούν πως στην ομάδα του, με την ωριμότητα που τον διακρίνει πλέον ως ποδοσφαιριστή, την παλαιότερη καλή συνεργασία μεταξύ του παίκτη και του Χιμένεθ και το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα κάνει πάλι τα δικά.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού βρίσκεται στην Ελλάδα και φουντώνουν τα σενάρια που τον θέλουν να συζητά με την ΑΕΚ. Ο Σκόκο μετράει φέτος με τη Νιούελς 12 γκολ σε 19 ματς. Κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Και στο τελευταίο ματς δεν έπαιξε, επισήμως επειδή είναι άρρωστος, ανεπισήμως επειδή θέλει να φύγει!

H πιθανή επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στο Δικέφαλο σχετίζεται και με την παραμονή του Αραούχο. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της προσφοράς του Αργεντινού στο πέρασμά του από την ΑΕΚ αρκούν οι αριθμοί. Σε τρία χρόνια δεν είχε ούτε έναν σοβαρό τραυματισμό. Έπαιξε σε 120 παιχνίδια και είχε 33 γκολ και 29 ασίστ (σκόραρε από δύο φορές και πάνω κόντρα σε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ). Στην Ευρώπη είχε 15 συμμετοχές, τέσσερα γκολ, έξι ασίστ! Πέραν όλων,  το θέαμα που προσέφερε ήταν εντυπωσιακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα