«Στην Ελλάδα το μέλλον του Μαυρία»

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό βλέπουν το μέλλον του Χάρη Μαυρία οι Άγγλοι, αναφέροντας ότι θα παραμείνει στους «πράσινους» και μετά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την «Chronicle live» ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει με τα πράσινα και την επόμενη σεζόν. Στο δημοσίευμά της αγγλικής εφημερίδας γινόταν αναφορά στα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι και σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Μαυρία, οι δύο ρεπόρτερ που ασχολούνται με τη Σάντερλαντ, Τζέιμς Χάντερ και Κρεγκ Τζον ανέφεραν:

«Αν και με εντυπωσίασε στην προετοιμασία, με εξέπληξε το γεγονός ότι δεν του δόθηκε καμία ευκαιρία στην φετινή σεζόν, ούτε στα ματς Κυπέλλου. Επέστρεψε πριν από λίγο καιρό δανεικός στην Ελλάδα και δεν θα ήταν έκπληξη για μένα αν έμενε μόνιμα “σπίτι” του το καλοκαίρι», έγραψε ο Χάντερ, με τον Τζον να προσθέτει:

«Νομίζω ότι ο Μαυρίας θα γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα το καλοκαίρι, αλλά προσωπικά θα ήθελα να τον κρατήσει το κλαμπ. Να του δώσει την ευκαιρία να προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο στο αγγλικό ποδόσφαιρο κι αν μπορέσουμε να τον κρίνουμε μεγαλύτερη ασφάλεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα