«Στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα να μάχεται»!

Το κλίμα αποφασιστικότητας που διακατέχει την αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με την Ιαπωνία, αποτύπωσε στις δηλώσεις στο επίσημο site του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός των «ερυθρόλευκων» παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια και διαβεβαίωσε σε κάθε τόνο, πως η Ελλάδα θα παλέψει για το καλύτερο, καθώς ο Έλληνας είναι φτιαγμένος για να δίνει μάχες. Αναλυτικά όσα είπε:

«Χρειάζεται περισυλλογή. Θέλαμε να δούμε τα λάθη μας, να αναζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα τα διορθώσουμε, δίχως όμως να μείνουμε προσκολλημένοι σε αυτά. Η ζωή προχωρά και μπροστά μας έχουμε και άλλες δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό. Η πρώτη μας δίνεται άμεσα, κόντρα στην Ιαπωνία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω. Δεν τα παρατάμε. Και όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, σφάλλει. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, αρχής γενομένης από το ματς με την Ιαπωνία και θα διεκδικήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Έχουμε δείξει στα δύσκολα πως η ομάδα μας μπορεί να τα καταφέρει!

Θέλω να σκέφτομαι θετικά. Να παραμένω αισιόδοξος και έτοιμος για προσπάθεια, ακόμη και όταν τα πράγματα είναι περισσότερο δύσκολα, παρά εύκολα. Πιστεύω ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα και να δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα πράγματα από εκείνα που δείξαμε στην πρεμιέρα. Αν μη τι άλλο, θα κάνουμε την προσπάθειά μας»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα