Στην κατοχή αγνώστων φωτογραφίες-σοκ του Παντελίδη από τον τόπο του τροχαίου

 

Από καιρό γνωρίζαμε τις υποψίες της οικογένειας Παντελίδη ότι δεν οδηγούσε ο γιος τους το μοιραίο τζιπ! Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό είναι ότι φέρεται να υπάρχει και μία σειρά ανατριχιαστικών φωτογραφιών από τον τόπο του τροχαίου, που έχουν πέσει στα χέρια αγνώστων!

Ανατρέπονται σιγά-σιγά όλα όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, γύρω από τα αίτια θανάτου του Παντελή Παντελίδη, που βρήκε φρικτό θάνατο στις 18 Φεβρουαρίου! Οι μαρτυρίες, οι υποψίες, οι φοβίες διαδέχονται η μία την άλλη, ρίχνοντας ένα άπλετο φως στο τι οδήγησε το πολυτελές αυτοκίνητο στην κούρσα θανάτου. Οι γονείς του πιστεύουν ότι δεν οδηγούσε ο γιος τους και προσπαθούν βουβά να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους, που έγιναν πιο δυνατοί όταν δέχτηκαν πληροφορία ότι αυτόπτης μάρτυρας είδε μία κοπέλα σε κατάσταση σοκ να βγαίνει από τη θέση του οδηγού.

Αναμένοντας τις τοξικολογικές εξετάσεις, αλλά και τις καταθέσεις των δύο βασικών μαρτύρων, της Φρόσως Κυριάκου, που τραυματίστηκε ελαφριά και πήρε εξιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και αυτή της πολυτραυματία-συνεπιβάτη στο πίσω κάθισμα, Μυρσίνης Αρναούτη, που το απόγευμα της Δευτέρας 7 Μαρτίου κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα, η οικογένεια Παντελίδη ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά» για να κερδίσει την ψυχική δικαίωση του αδικοχαμένου γιου τους.

Σύμφωνα με όσα διαδίδονται από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του τραγουδιστή, η οικογένειά του γνωρίζει κάτι ακόμα τις τελευταίες ημέρες, και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να εντοπίσει τον άντρα που έχει στην κατοχή του το φωτογραφικό υλικό που δεν πρέπει να δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως ακούγεται έντονα στα πηγαδάκια που έχουν στηθεί, οι επαΐοντες αναφέρουν ότι αυτός που είδε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον τόπο του τροχαίου λίγα λεπτά μετά, απαθανατίζοντας την ανατριχιαστική εικόνα του τραγουδιστή, δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει το θέαμα! Ο άντρας κάτοχος των ντοκουμέντων βρέθηκε στο σημείο αρκετά λεπτά πριν φτάσουν τα διασωστικά συνεργεία και το ασθενοφόρο, τραβώντας με το κινητό του τις απαγορευμένες φωτογραφίες, που δείχνουν τον τραγουδιστή στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού. Ο εν λόγω άντρας φημολογείται ότι έχει ήδη δείξει σε πολύ κόσμο τις φωτογραφίες, προτρέποντάς τον όμως να σεβαστεί τη μνήμη του τραγουδιστή και τον πόνο της οικογένειάς του και να τις «κάψει»!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα