Στην κεντρική διαχείριση της NOVA ο Παναθηναϊκός

Δεν θα ψάξει καινούρια τηλεοπτική στέγη για τη διετία 2017-2019 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά από ώριμη σκέψη η «πράσινη»  διοίκηση αποφάσισε να συμπορευτεί με το… πλήθος και να διατηρήσει τη συμφωνία της με τη NOVA, αφού με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό το οποίο έχει άμεση ανάγκη.

Κερδισμένος βγαίνει και ο συνεταιρισμός της Super League, αφού όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα. Ο Γιώργος Μποροβήλος και με ανακοίνωσή του εξηγεί:

«Η Super League ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών NOVASPORTS, για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-2018 και 2018-2019.

Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της Nova, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, να συμμετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επιτεύχθηκε τελικά και επισφραγίσθηκε σήμερα με την υπογραφή της συμφωνίας.

Το ποδόσφαιρο μπορεί να προοδεύσει μόνο μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ιδίως στα μεγάλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι χορηγικές συμφωνίες και το τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα