Στην Κρήτη και με χρηματοδότηση από χορηγούς το Συμπόσιο της Σύμης

Κάθε χρόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μέσω του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου διοργανώνει το Συμπόσιο της Σύμης με την συμμετοχή προσωπικοτήτων από Ελλάδα και εξωτερικό, που συζητούν για διάφορα θέματα της καυτής επικαιρότητας. Φέτος το καλοκαίρι το Συμπόσιο της Σύμης, όπως έχει ονομαστεί ο θεσμός θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Μάλιστα το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου εξέδωσε και ανακοίνωση σχετικά με το κόστος και τον τόπο διεξαγωγής του Συμποσίου για να προλάβει με αυτό τον τρόπο τις ψευδείς ειδήσεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Προκειμένου να προλάβουμε μία ακόμα διασπορά ψευδών ειδήσεων, από τους γνωστούς καλοθελητές, σας ενημερώνουμε πως το φετινό Συμπόσιο της Σύμης θα γίνει στην Κρήτη. Το κόστος του Συμποσίου θα καλυφθεί, όπως κάθε χρόνο, από χορηγίες και τους μετέχοντες που θα έχουν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να επισκεφθούν σημεία της Κρήτης, να ενημερωθούν για την ιστορία της και να έρθουν σε επαφή και με αυτό το μέρος του τόπου μας, παράλληλα από τις διεργασίες του Συμποσίου σε θέματα διεθνούς και ευρωπαϊκής προοδευτικής πολιτικής», αναφέρει το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες, με νεότερο δελτίο τύπου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα