Στην… κόντρα ο Κάμπελ με Βενγκέρ!

Την εντονότατη δυσαρέσκεια του Τζόελ Κάμπελ, αλλά και του ιδίου, εξέφρασε ο μάνατζερ του Κοσταρικανού επιθετικού της Άρσεναλ, με αφορμή το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Μπενφίκα!

Ο Χοακίμ Μπάτικα καταφέρθηκε εναντίον του Αρσέν Βενγκέρ, τον οποίο κατηγόρησε για τη στάση που κράτησε, καθώς την τελευταία στιγμή αρνήθηκε να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του 22άχρονου διεθνούς επιθετικού. Ο ατζέντης μίλησε στην εφημερίδα «O Jogo» και υποστήριξε πως ο Τζόελ Κάμπελ ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην Μπενφίκα, καθώς, όπως φαίνεται, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Γουέλμπεκ, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ίδια στιγμή που δεν επέτρεπε στον Κάμπελ να πάρει μεταγραφή στο σύλλογο της Πορτογαλίας…

«Ο Μπενφίκα έδωσε τη μάχη της μέχρι τέλους προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Κάμπελ. Η μεταγραφή, όμως, δεν πραγματοποιήθηκε, διότι την τελευταία στιγμή, η Άρσεναλ αποφάσισε να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Ο Βενγκέρ είπε πως δεν ήθελε να τον πουλήσει. Όμως, αν δεν βρίσκεται στα πλάνα του, γιατί δεν τον αφήνει να φύγει;», δήλωσε ο Χοακίμ Μπάτικα, ο οποίος εξέφραζε και τις θέσεις του Κάμπελ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι σχέσεις του Τζόελ Κάμπελ με τον Αρσέν Βενγκέρ υπέστησαν σοβαρό πλήγμα. Το μέλλον του Κοσταρικανού επιθετικού στην Άρσεναλ τίθεται σε αμφιβολία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, γεγονός που ενδεχομένως να ενδιαφέρει αρκετές ομάδες, ίσως και από την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα