Σε προεκλογική τροχιά ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Tην προεκλογική του εκδήλωση όπου ανακοίνωσε και το πρόγραμμα του συνδυασμού του «Κοινωνία των Δικηγόρων» Δικηγόρων πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες εκλογές της 23ης και 24ης Φεβρουαρίου 2014, Γιάννης Αδαμόπουλος.

Στην ομιλία του ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε ότι ο συνδυασμός του δεν εξαντλείται σε ένα ψηφοδέλτιο, αλλά ενσαρκώνει τη διαδρομή από το παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον της ελληνικής δικηγορίας, κάτι που δείχνει ότι είμαστε η φυσική και θεσμική συνέχεια μιας μεγάλης και ιστορικής δικηγορικής παράταξης που έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει ακόμη μακρύτερα».

«Ο συνδυασμός μας δεν είναι ευκαιριακή συμμαχία ετερόκλητων προσωπικών μηχανισμών, αλλά εθελούσια συνάντηση ανθρώπων στη βάση κοινών δεσμών και διαδρομών», τόνισε χαρακτηριστικά, προβλέποντας μάλιστα ότι «η μεγάλη σημερινή προσέλευση των συναδέλφων προδικάζει τη μεγάλη νίκη του δικηγορικού κόσμου σε λίγες μέρες». Κλείνοντας ο κ. Αδαμόπουλος υπογράμμισε: «Τις μεγάλες μάχες της δικηγορίας θα τις δώσουμε μαζί και την επόμενη τριετία».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  τέως και νυν υπουργοί και υφυπουργοί, βουλευτές, τέως πρόεδροι της Βουλής, κ.λπ. Ειδικότερα, παραβρέθηκαν Δημήτρης Σιούφας, Προκόπης Παυλόπουλος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Λευτέρης Ζαγορίτης,  Δημήτρης Νεράντζης, Σοφία Βούλτεψη, Γιώργος Ορφανός, Νικήτας Κακλαμάνης,  Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, κ.ά.

Στο έργο της απερχόμενης τριετίας, το ήθος, την εντιμότητα του κ. Αδαμόπουλου αναφέρθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Σταμάτης Μαύρος, καθώς και 20 ακόμα δικηγόροι, δήμαρχοι, στελέχη της Ν.Δ., κ.λπ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα