Στην πρώην σχολή Ευελπίδων οι πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σε ξεχωριστό τζιπ της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ο καθένας, έγινε έγινε η μεταγωγή του γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάλου και των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου, Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κτήριο 16 και προσήχθησαν ενώπιον του Εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να ασκηθεί ποινική δίωξη. Μπαίνοντας στο κτήριο ο κ. Μιχαλολιάκος αγκάλιασε και φίλησε την κόρη του που περίμενε μαζί με την σύζυγό του έξω από την Εισαγγελία. Η Ελένη Ζαρούλια, μάλιστα, φώναξε στον σύζυγο της «Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες». Εξερχόμενος από το κτίριο της ΓΑΔΑ και αντικρίζοντας τους δημοσιογράφους ο Ηλίας Παναγιώταρος φώναξε: «Το βράδυ θα φάτε μνημόνιο», ενώ ο Ηλ. Κασιδιάρης φώναξε «Δεν θα λυγίσουμε ποτέ».

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης οι πέντε θα οδηγηθούν ενώπιον του τακτικού ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.  Εκκρεμεί η μεταγωγή στα δικαστήρια των υπόλοιπων 14 συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων οι δύο αστυνομικοί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα