Στην Πόλη για Εμενίκε

Μέσα στο Σαββατοκύριακο (1-2 Ιουλίου) θα ολοκληρωθεί είτε θετικά, είτε αρνητικά το μεταγραφικό σήριαλ του Εμμάνουελ Εμενίκε για τον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Νιγηριανού φορ έπαιξε δυνατά για τους «ερυθρόλευκους» καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου χωρίς κάποια σημαντική εξέλιξη, η απόφαση ωστόσο του αθλητικού διευθυντή Μάριο Ουσίγιος να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη δείχνει τη διάθεση των πρωταθλητών να τελειώσουν το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ο Εμενίκε είναι 36 φορές διεθνής (9 γκολ), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε συνολικά σε 27 παιχνίδια με συγκομιδή 8 γκολ και 5 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου (2018). Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει, ή έστω είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, με τη Φενέρ κι εκείνο που απομένει είναι να υπάρξει προσέγγιση στις απολαβές του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπαιρνε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο, ενώ είχε και μπόνους συμμετοχής 12.500 ευρώ ανά αγώνα.

Λέγεται ότι η πρόταση των «ερυθρολεύκων» αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη έναν, αν ο παίκτης συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με την αποζημίωση του ανά σεζόν κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που πέρυσι πήρε ο Όσκαρ Καρντόσο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα