Στην Πόλη… συντροφιά με τον Περέιρα ο Μήτρογλου!

Η Φενερμπαχτσέ… αγοράζει από Ολυμπιακό! Τρόπος του λέγειν, καθώς μετά την πρόσληψη του μέχρι πρότινος προπονητή των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έχει ανεβάσει… στροφές για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στους Πειραιώτες, αλλά ανήκει στη Φούλαμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη πηγή στην Τουρκία, η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ έχει επικεντρώσει στη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου, στέλνοντας, από την Παρασκευή (12/6), απεσταλμένο στο Λονδίνο, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της πολυδάπανης μεταγραφής.

Ο Βίτορ Περέιρα σαφώς και εισηγήθηκε θετικά για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα παίκτη, ο οποίος ενδέχεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα για την επίθεση, μετά τον Βραζιλιάνο Φερναντάο.

Η προσπάθεια των Τούρκων εστιάζεται στη μείωση των χρημάτων που καλούνται να δώσουν στη Φούλαμ. Ο απεσταλμένος επιχειρεί να καλύψει ένα μέρος αυτών με την παραχώρηση του Εμανουέλ Εμενίκε, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία, ενώ δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή μας, οι διαφορές σε κάθε περίπτωση δεν είναι μεγάλες και εφόσον δεν προκύψει κάποια διαφωνία από την πλευρά του παίκτη, η μεταγραφή θα κλείσει ενδεχομένως και στη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκίνησε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα