Στην τελετή παράδοσης της φλόγας ο Θεοδωράκης

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σταύρος Θεοδωράκης όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Έτσι σήμερα παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης της φλόγας προς τη Ν. Κορέα, η οποία θα διοργανώσει του χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γραμματέα Κοινοβουλευτικού Έργου του Ποταμιού και βουλευτή Αττικής Γιώργο Μαυρωτά, ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός ο οποίος παρακολούθησε την τελετή παράδοσης της φλόγας και είχε συνομιλίες με εκπροσώπους του Ολυμπιακού κινήματος.

Σήμερα το απόγευμα στις 19.00 ο επικεφαλής του Ποταμιού θα συναντηθεί με τον ηθοποιό Στέλιο Μάινα στο Public του Πειραιά, όπου θα συζητήσουν σχετικά με την ανάγκη σύστασης του νέου προοδευτικού Κόμματος.

Αύριο ο κ. Θεοδωράκης θα βρεθεί στη Βέροια προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες για τις επικείμενες εκλογές του νέου κεντρώου φορέα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Ελιά στις 19.00.

Την Πέμπτη θα επισκεφθεί τις Σέρρες, όπου θα βρεθεί στο Βόλτα cafe προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα