Στην τελική ευθεία η έρευνα για την λίστα Λαγκάρντ

Στην τελική ευθεία μπαίνει μετά το Πάσχα η έρευνα που διενεργείται από τον Άρειο Πάγο αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκαρντ. Συμφωνα με πληροφορίες, τις προσεχείς ημέρες ο αρεοπαγίτης ειδικός εφέτης ανακριτής Ιωσήφ Τσαλαγανίδης αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον  πρώην υπουργό Οικονομικών  Γιώργο  Παπακωνσταντίνου. Εντωμεταξύ, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί για την υπόθεση  ο κ. Τσαλαγανίδης κάλεσε σε συμπληρωματική κατάθεση πέντε άτομα, κυρίως στελέχη του ΣΔΟΕ.

Ο κ. Τσαλαγανίδης  συμπεριέλαβε  στην δικογραφία  που έχει σχηματιστεί για τον πρώην υπουργό Οικονομικών  τις δικογραφίες π[ου αφορούν συγγενικά πρόσωπα του κ. Παπακωνσταντίνου.   και συγκεκριμένα τα ξαδέλφια του πρώην υπουργού Ελένη Παπακωνσταντίνου,  Συμέων Σικιαρίδη και Ανδρέα Ρωσσώνη.

Αντίθετα, στην τακτική Δικαιοσύνη εκρεμμούν  οι δικογραφίες που αφορούν τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη που έχει εμπλακεί στην υπόθεση λόγω των πολλαπλών αναπαραγωγών  usb που έκανε με το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ και του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα