Στην τελική του ευθεία το αθλητικό νομοσχέδιο

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου το νέο αθλητικό νομοσχέδιο περνάει τις πύλες της Βουλής και μπαίνει στο πρώτο στάδιο συζήτησής του, κατά τη διαδικασία της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.

Η Επιτροπή δεν έχει κάποια αρμοδιότητα η οποία μπορεί να εμποδίσει τη συζήτηση στην Ολομέλεια, ωστόσο μέσω αυτής θα κριθεί η νομιμότητά της και μία πρώτη κουβέντα από τα μέλη όλων των κομμάτων ίσως βάλουν λίγο μυαλό στον Σταύρο Κοντονή που κοντεύει να τα διαλύσει όλα με το πείσμα του!

Μάλιστα, η πληροφορίες θέλουν τον Υφυπουργό, πέρα από τη νέα συνάντηση που θα έχει με τον Μισέλ Πλατινί και ανθρώπους της FIFΑ, να συναντιέται σύντομα και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για μία τελευταία συζήτηση πριν από την κρίσιμη ημερομηνία έναρξης της συζήτησης του νομοσχεδίου. Αν, λοιπόν, μέσω των δύο συναντήσεων του Κοντονή και της κουβέντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων δεν αλλάξει και τότε κάτι, δεν υπάρχει σωτηρία… Δεν υπάρχει, διότι ουδέποτε έχει καταψηφιστεί νομοσχέδιο που έχει κατεβάσει κυβερνητικό σχήμα στη χώρα μας. Και δε νομίζουμε ότι η επιστολή του Ολυμπιακού μπορεί να αλλάξει τη μοίρα αυτού του νομοσχεδίου αν κατέβει προς ψήφιση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα