Στην τετράδα η ΑΕΚ, 61-54 τον ΠΑΟΚ

Μετά από ένδεκα ολόκληρα χρόνια, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, αφού παρά το ότι βρέθηκε να χάνει 0-1 στη σειρά από τον ΠΑΟΚ, πέτυχε δύο νίκες και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 2-1.

Η επικράτηση στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟΚ με 61-54 στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι δεν ήρθε εύκολα για την Ένωση, παρά τις απουσίες και τα προβλήματα των Θεσσαλονικιών. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν το ματς στη δύναμη για να μείνουν κοντά στο σκορ, τα κατάφεραν σχεδόν μέχρι το τέλος, αλλά δεν είχαν λύσεις στην επίθεση για να κάνουν τη μεγάλη επιστροφή όπως στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Η ΑΕΚ προκρίθηκε, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι έπεισε με την εμφάνισή της και αυτή την ανομοιογένεια που έχει θα δυσκολευτεί να την ξεπεράσει στα ματς με τον Ολυμπιακό που σαφέστατα έχει τον πρώτο λόγο στην ημιτελική σειρά (που κρίνεται στις τρεις νίκες). Από την Ένωση ξεχώρισε και πάλι ο Μιλόσεβιτς με το πάθος του και ο Μπράουν με τις ψυχρές του εκτελέσεις, αλλά και ο Μαυροειδής στο πρώτο μέρος, ενώ για τον ΠΑΟΚ όλα τα λεφτά ήταν ο Τέπιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα