Στην Τσέλσι ο Κολομβιανός μπόμπερ

Δυναμώνει πολύ η γραμμή κρούσης της Τσέλσι εν’ όψει της νέας σεζόν και με εγγυητή τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, ο λονδρέζικος σύλλογος φαντάζει ως μία ομάδα που μπορεί να κοντράρει την Μπαρτσελόνα στο Champions League! Στις τάξεις της, ανήκει πλέον ο Ραδαμέλ Φαλκάο.
Ο Κολομβιανός σούπερ-στράικερ παραμένει παίκτης της Μονακό και μετά το δανεισμό του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ταξιδεύει στην αγγλική πρωτεύουσα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Τσέλσι. Παραμένει, δηλαδή, στην Premier League, παρά το ότι δεν έδειξε να προσαρμόζεται πέρσι σε αυτή τη διοργάνωση (μόλις 4 γκολ σε 16 παρουσίες στο πρωτάθλημα). Δεν παύει, όμως, να είναι ο παίκτης που σε 119 παιχνίδια πρωταθλήματος Πορτογαλίας και Ισπανίας με την Πόρτο και την Ατλέτικο από το 2009 μέχρι το 2013 πέτυχε το εκπληκτικό αριθμό των 93 τερμάτων!
Το συμβόλαιο το 29χρονου ποδοσφαιριστή θα καλυφθεί από την Τσέλσι, ενώ θα δοθεί και ένα συμβολικό ποσό στη Μονακό, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου να εξακολουθεί να απορεί με το πώς αυτός ο παίκτης κατέληξε στη συγκεκριμένη ομάδα το 2013. Στη Μονακό πέτυχε 11 γκολ σε 20 ματς και απογοητευμένος από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και τη δυναμική της ομάδας του, κατέληξε στο να δίνεται δανεικός σε μεγάλα κλαμπ, με την Μονακό να μην τον πουλάει, διότι κατάφερε να ρίξει τη χρηματιστηριακή του αξία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα