Στην Ikon Porter Novelli/BBDO Group το πρόγραμμα επικοινωνίας

Η Ένωση Εταιρειών ΙΚΟΝ Porter Novelli / BBDO GROUP επιλέχθηκε από την ΟΠΑΠ Α.Ε. για να χειριστεί το έργο ανάπτυξης, υλοποίησης και παρακολούθησης ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής, Προϊοντικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας.

Η ανάθεση είναι το αποτέλεσμα της Κλειστής Διαδικασίας για την «Ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την ανάπτυξη, υλοποίηση και παρακολούθηση ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής, Προϊοντικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων (Integrated Corporate & Brand Public Relations Communications program) για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους», με μονομερές δικαίωμα της ΟΠΑΠ Α.Ε. για παράταση της παροχής των παραπάνω υπηρεσιών έως δύο (2) επιπλέον έτη με τους ίδιους όρους, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά.

Η Διακήρυξη Κλειστής Διαδικασίας είχε ακολουθήσει την αρχική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, κατά την οποία προεπιλέχθηκαν οι υποψήφιοι που ανταποκρίθηκαν επιτυχώς στις απαιτήσεις της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η κυρία Έλια Λιατάκη, Managing Director IKON Porter Novelli και Υπεύθυνος Έργου/Συντονιστής της Ένωσης Εταιρειών δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτή τη σημαντική νέα ανάθεση και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε πολύτιμες υπηρεσίες και αποτελέσματα σε αυτή τη συναρπαστική και απαιτητική συνεργασία με την ΟΠΑΠ Α.Ε.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα