Στηρίζει Βασάρα ο Σπανός!

 

Να στηρίξει τον Κύρο Βασσάρα και τις επιλογές του θέλησε ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, μία μέρα μετά τον καταιγισμό αρνητικών ανακοινώσεων των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Ο Σπανός ορμώμενος από τις μέχρι στιγμής σχετικά καλές διαιτησίες πήρε το μέρος του επιδιαιτητή της ΚΕΔ και κάλεσε τις ΠΑΕ να σταματήσουν τον πόλεμο ανακοινώσεων.

«Καλώ όλες τις ομάδες της Super League να σταματήσουν τις άστοχες και άδικες ανακοινώσεις κατά μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και συγκεκριμένα κατά του κυρίου Βασσάρα ο οποίος γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση υπό την προτροπή και παραίνεση της UEFA και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να την επιθυμεί ο ίδιος. Το μόνο που κάνουν είναι να συντηρούν ένα κλίμα καχυποψίας και να δυναμιτίζουν το «προϊόν» όταν έχουν παρέλθει τρεις αγωνιστικές και όλοι βλέπουν μια θεαματική βελτίωση στο χώρο της διαιτησίας.

Οι ανακοινώσεις δε των τεσσάρων «μεγάλων» κατά του κυρίου Βασσάρα αποτελούν εύσημα και απόδοση τιμής γιατί αποδεικνύουν περίτρανα ότι κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει, κανείς δεν μπορεί να τον επηρεάσει.

Ας αφήσουμε λοιπόν την επιτροπή ήσυχη να κάνει τη δουλειά της. Οι διαιτητές θα κριθούν από την απόδοση τους μέσα στο γήπεδο και μόνο. Όλοι εμείς ας ασχοληθούμε μόνο με τις ομάδες μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα