«Στηρίζουμε Κοτζιά, λέμε “όχι” στον όρο «Μακεδονία»

“Ναι” σε στήριξη στο Νίκο Κοτζιά αλλά  “όχι” στον όρο «Μακεδονία». Αυτό τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για τα Σκόπια.

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.  ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ τον όρο «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ και ότι ζητείται μια λύση αξιοπρεπής και έντιμη για την Ελλάδα και τη Μακεδονία.

Προέβλεψε μάλιστα ότι δεν πρόκειται να περάσει από την ελληνική Βουλή μια πρόταση για την ονοματολογία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία». «Δεν είναι βέβαια κακό» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

«Εμείς είμαστε οι δυνατοί στο τραπέζι. Εμείς είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ. Κατανοώ τις θέσεις της χώρας, αλλά θα πρέπει να σεβαστούν τη θέση της Ελλάδας» πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, σπεύδοντας ωστόσο να σημειώσει ότι παρέχουν απόλυτη στήριξη στον Νίκο Κοτζιά. «Είναι μέσα στις αρμοδιότητές του οι συναντήσεις που κάνει» σχολίασε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ διαφωνούν και σε άλλα ζητήματα με την κυβέρνηση, όπως με το θέμα της άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τη φυλακή.

«Έχει καταστρέψει την Ελλάδα και τις διεθνείς της σχέσης. Έχει σκοτώσει κόσμο και είναι ντροπή για τη Δημοκρατία. Δεν έδειξε μεταμέλεια. Δεν πρέπει να έχουμε απέναντί μας τους συμμάχους μας, λόγω του Κουφοντίνα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα