“Στηρίζω Τζιτζικώστα γιατί έχει αποδείξει ότι ξέρει να διοικεί”

Τους λόγους που στηρίζει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα εξήγησε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. «Εισπράττω από τη βάση του κόμματος, γιατί η βάση του κόμματος είναι αυτή που πρέπει να εκφραστεί αυτή τη στιγμή, ότι ψάχνει για κάτι καινούργιο και φρέσκο», δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8

Και πρόσθεσε: «Επειδή ακούω μία συζήτηση για την ενότητα του κόμματος, για μένα ο καλύτερος εγγυητής για την ενότητα του κόμματος δεν είναι οι πολιτικοί εκφραστές του, είτε παραδοσιακά, είτε κοινοβουλευτικά, είτε όπως αλλιώς θέλετε. Ο εγγυητής της ενότητας του κόμματος είναι η βάση. Αυτό που θα μας πει η βάση, αυτό θα γίνει».

Στο ερώτημα αν η επιλογή του κ. Τζιτζικώστα προκύπτει από την ανάγκη να αποκτήσει το κόμμα αρχηγό αντι-Τσίπρα η βουλευτής Β Αθήνας της ΝΔ απάντησε: «Ο κ. Τζιτζικώστας στα μάτια μου δεν είναι αντι-Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας είναι, για εμένα, το προϊόν κομματικού σωλήνα, ένας άνθρωπος ο οποίος κάνει πειράματα με τη χώρα, του έχουμε δώσει δύο ευκαιρίες για να πειραματίζεται με τη χώρα. Ο κ. Τζιτζικώστας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εκτός από τη μόρφωσή του, εκτός από το ότι έχει ζήσει στην πραγματική κοινωνία μέσα στην επιχειρηματικότητα, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ένας “μικρός” πρωθυπουργός.

«Εχει αποδείξει ότι ξέρει να διοικήσει ένα κομμάτι της χώρας. Αυτό το οποίο ψάχνουμε στον αρχηγό και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να ακούσουμε ενδελεχώς τι έχουν να πούνε είναι έναν άνθρωπο ο οποίος μεθαύριο θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία της χώρας.

Για μένα ο κ. Τζιτζικώστας έχει πολλά περισσότερα εχέγγυα απ’ ότι είχε ο κ. Τσίπρας όταν την διεκδίκησε και συγκρίνοντας τα δείγματα γραφής των δύο αυτή τη στιγμή, έχει και μία πολύ καλύτερη πορεία. Οπότε δεν τον βλέπω ως αντι-Τσίπρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα