Στη Γαλλία για ευρωπαϊκό restart η ΑΕΚ!

 

Στη Γαλλία βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η αποστολή της ΑΕΚ, με τον Τιμούρ Κεπτσάγια, τους παίκτες και όλους τους φίλους της ομάδας να ανυπομονούν για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Σεντ Ετιέν, που σηματοδοτεί την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 4,5 χρόνια!

Η αναμέτρησης της Πέμπτης, 28/7 (22:00 στο γήπεδο «Ζοφρουά Γκισάρ») αποτελεί το πρώτο από τα δύο ματς της γ’ προκριματικής φάσης του Europa League, με την Ένωση να μη θέλει απλά να επιστρέψει, αλλά να το κάνει με γδούπο και με μία πρόκριση που και χαρά θα δώσει στον κόσμο και που θα θέσει τις βάσεις για μία ομάδα με γερή αυτοπεποίθηση στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε στο αεροδρόμιο πως το συγκρότημά του είναι έτοιμο και πως μεγάλο μέρος της αισιοδοξίας του οφείλεται στον καλοδουλεμένο κορμό που διαθέτει και στη δουλειά που έγινε στην Πολωνία. Τόνισε, επίσης, πως στη ρεβάνς ίσως είναι σε θέση να βοηθήσουν οι Αλμέιδα και Πατίτο.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα από την πλευρά του, μαζί με τον Τσιγκρίνσκι και τον Βάργκας ο πιο έμπειρος από ευρωπαϊκά ματς, καθώς έχει 23 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, έβαλε ψηλά τον πήχη, λέγοντας πως στόχος της ΑΕΚ πρέπει να είναι μία νίκη έστω και με 0-1!

Ο Γεωργιανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» σε σύστημα 4-2-3-1 με Ανέστη, Ντιντάκ, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο,  Μπαρμπόσα, Βάργκας και Πέκχαρτ, με Αραβίδη, Μπακασέτα και Τζανετόπουλο να φαντάζουν ως επικρατέστερες λύσεις από τον πάγκο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα