Στη γειτονιά των «Αγγέλων» ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη τελευταία μάχη που έδινε για τη ζωή του από το μεσημέρι της Κυριακής που μεταφέρθηκε εσπευσμένα για μία ακόμη φορά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Δυστυχώς, το μεσημέρι της Τρίτης, ο «μεγάλος» μας ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης, «έφυγε» στα 80 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τη σύζυγό του Μαίρη, τον γιο του Νικόλα, φίλους, χιλιάδες θαυμαστές και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1936 στον Πειραιά, ο Ανδρέας Μπάρκουλης έμελλε να βιώσει όλα τα «πρόσωπα» της μοίρας, τα καλά και τα άσχημα. Γνωρίζοντας την απόλυτη καλλιτεχνική αναγνώριση, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες που έμειναν στην ιστορία, και καθιερώνοντας το «Κορίτσια ο Μπάρκουλης», πολλές φορές ήρθε αντιμέτωπος με τις αδυναμίες του, που του κόστισαν ακριβά. Έχοντας τρεις γάμους στο ενεργητικό του και τρία παιδιά, με τη τελευταία του σύζυγο τη Μαίρη, πέρασε τα δύσκολα χρόνια του γηροκομείου, του κέντρου αποκατάστασης αλλά και των νοσοκομείων, καταφέρνοντας να βγει πολλές φορές νικητής από τις εκάστοτε μάχες του.

Όσοι γνώριζαν τον Ανδρέα Μπάρκουλη, είχαν να τον θαυμάζουν για τον δυναμισμό του αλλά και την ικανότητά του να σηκώνεται όρθιος όταν πολλοί τον είχαν «τελειωμένο».

Από το μεσημέρι της Τρίτης 23 Αυγούστου, η ιστορία του κινηματογράφου, γράφει με χρυσά γράμματα το όνομα του Ανδρέα Μπάρκουλη. 

“Καλό ταξίδι αγάπη μου….καλή αντάμωση ψυχή μου….έφυγες μέσα στο φως….μέσα στην αγάπη…χάιδεψες το χέρι του αδελφού σου….τέσσερις ανάσες…..και….ΤΕΛΟΣ”, ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του στο Facebook, λίγα λεπτά μετά τον θάνατό του.

Καλό ταξίδι!

ρυρυ

οοο΄ππππ

ΜΗΝΥΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΚΔΟΤΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ DOLCE VITA ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
θτθτθ

τθτθτθθ

τθτθ

τθτθθθθ

 

 οοοοοκκκ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα