Στη δημοσιότητα φωτό ληστή

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 26χρονου, υπηκόου Λιβύης, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης την 13-10-2014, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για ληστεία που διέπραξε σε βάρος ημεδαπής εντός της οικίας της λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 6-10-2014, ο 26χρονος εισήλθε στην οικία ημεδαπής, στο κέντρο της Αθήνας, την ακινητοποίησε και αφαίρεσε προσωπικά της έγγραφα-διαβατήρια. Μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιολόγηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ανωτέρω δράστη ο οποίος εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κυψέλης και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Α) (επ) MOHAMED (ον) SAID του ISMAIL και της AISA που γεννήθηκε το 1988 στη Λιβύη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και για να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8695533, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα