Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (29/6) ο Λούκας Πέρεθ

Σε αναμονή της άφιξης του Λούκας Πέρεθ βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προκειμένου ο παίκτης είτε να ενταχθεί στο πλάνο του τεχνικού τιμ, είτε να καθοριστεί το μέλλον του πιθανότατα με μία μεταγραφή.

Τα δεδομένα ωστόσο είναι πολύ συγκεκριμένα. Ο Ισπανός παίκτης, που αγωνίστηκε ωα δανεικός στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα (29/6) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και από την Τρίτη (30/6) είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Λούκας Πέρεθ θα συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του «Δικέφαλου του Βορρά», Φρανκ Άρνεσεν, πιθανότατα για να επαναλάβει τη θέλησή του να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Γαλικίας. Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις των Ισπανών με τον ΠΑΟΚ;

Η Ντεπορτίβο προσφέρει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου, γεγονός που δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τους Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΟΚ κατέχει το 85% του παίκτη και το υπόλοιπο 15%, το κατέχει η πρώην ομάδα του, Καρπάτι. Ως εκ τούτου, από το 1,5 εκατομμύριο, οι 225.000 ευρώ αντιστοιχούν στην… πρώην!

Η ρήτρα που είχε συμφωνηθεί μετά του ελληνικού συλλόγου και της Ντεπορτίβο, ανερχόταν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία εμμένει ο ΠΑΟΚ. Στις 30/6 δε, εκπνέει η διορία χρήσης της συγκεκριμένης ρήτρας από τη Ντεπορτίβο και το κόστος μεταγραφής του παίκτη, βάσει της αξίας του, θα ανέλθει στα 5.000.000 ευρώ, ενώ η ελληνική ομάδα θα μπορεί να διαπραγματευθεί με οποιονδήποτε την παραχώρηση του παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα