Στη… Λεωφόρο της… Ευρώπης!

Με χιούμορ και καλή διάθεση αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τον αγωνιστικό «Γολγοθά» στον οποίο εισέρχεται η ομάδα τους.

Χαρακτηριστικός του τρόπου που προετοιμάζονται οι «ερυθρόλευκοι» για τα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια που έχουν να δώσουν, είναι η ατάκα κορυφαίου στελέχους της ΠΑΕ, ο οποίος έλεγε με αρκετή δόση χιούμορ, πως πρώτα θα περάσουν ένα… φροντιστήριο στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας, κόντρα στην Ντνίπρο και μετά θα πάνε για το… ντοκτορά στην… Τσετσενία της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Πειραιά καλείται να αντεπεξέλθει σε ένα ιδιαιτέρως βαρύ και συνάμα πιεστικό λόγω της κρισιμότητας των αγώνων, πρόγραμμα. Σύμφωνα με τον Βίτορ Περέιρα, θα είναι λάθος να κοιτάζουν συνολικά το πρόγραμμα, αλλά λάθος θα είναι και να μην υπολογίζουν την επιρροή του εκάστοτε αγώνα, στον επόμενο. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί τη διάκριση μέσω των ευρωπαϊκών θεσμών. Ως εκ τούτου, οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να εστιάσουν την προσοχή τους στο μακρύ και δύσκολο ταξίδι – παιχνίδι με τους Ουκρανούς της Ντνίπρο, το οποίο προηγείται χρονικά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα είναι βαρύ, οι μετακινήσεις πολλές και η κούραση θα είναι μεγάλη για τους παίκτες, κάτι που έχει λάβει υπόψιν του ο Πορτογάλος κόουτς.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά ξεκινά τον «Γολγοθά» της την Πέμπτη (19/2) και ολοκληρώνεται στις 26 Μαρτίου. Ένα διάστημα 37 ημερών, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα δίνει παιχνίδι ανά τέσσερις ημέρες, με ενδιάμεσα ταξίδια σε Ουκρανία, Κομοτηνή, Ηράκλειο Κρήτης και τρία «ντέρμπι» με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα ο «κόκκινος Γολγοθάς»:

19/2: Ντνίπρο – Ολυμπιακός
22/2: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
2/3: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
4ή5/3: ΑΕΚ – Ολυμπιακός (κύπελλο)
8/3: Πανθρακικός – Ολυμπιακός
15/3: Εργοτέλης – Ολυμπιακός
22/3: Ολυμπιακός Κέρκυρα
26/3: Ολυμπιακός – Ντνίπρο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα