Στη Μαδρίτη η «τράμπα» του αιώνα!

Η έννοια του μάρκετινγκ έχει εισέλθει για τα καλά στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Στην εποχή της ταχύτητας και του ίντερνετ, τα πάντα θεωρούνται… ξεπερασμένα και… παλιά, μόλις λίγες στιγμές μετά την παρουσίασή τους.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο, με τους μεγάλους συλλόγους να επιδίδονται σε ένα μεταγραφικό γκραν πρι, με φόντο αρκετές δεκάδων εκατομμυρίων, και ονόματα σπουδαίων παικτών, οι οποίοι αλλάζουν φανέλα με… κινηματογραφικούς ρυθμούς!

Το νέο σενάριο, το οποίο σαφώς και εξυπηρετεί ανάγκες μάρκετινγκ, προέρχεται από τη Μαδρίτη και αφορά την… τράμπα του αιώνα! Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Ρεάλ προσανατολίζεται στην παραχώρηση των Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά, προκειμένου να τροφοδοτήσει το ταμείο της με το ποσό που απαιτείται, προκειμένου να κινηθεί για την αγορά του Σέρχιο Αγουέρο από τη Μάντσεστερ Σίτι και του Μάρκο Ρόις από την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Κάρλο Αντσελότι πιστεύει ότι με την προσθήκη των δύο αυτών ποδοσφαιριστών στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ θα αποκτήσει την καλύτερη επιθετική γραμμή που θα μπορούσε να έχει ομάδα στον πλανήτη! Προχωρημένο σενάριο, αλλά… έχουμε δει πολλά τα τελευταία χρόνια!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα