“Στη Ν.Δ. θα μπορούσαμε να βρούμε έναν νέο αυτοδημιούργητο ή μια γυναίκα”

Στο ιδεολογικό στίγμα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Κύρτσος που σχολίασε φυσικά και τα της προεδρίας στο κόμμα της Συγγρού. «Η εικόνα της Ν.Δ. στον κόσμο δεν είναι καλή, το κόμμα πρέπει να ανοίξει προς την κοινωνία με την πολιτική της ,βρισκόμαστε σε ένα κενό» , δήλωσε αρχικά στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 κ ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

«Στη ΝΔ Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν νέο αυτοδημιούργητο ή μια γυναίκα , διακρίνω πολύ τεστοστερόνη στους υποψηφίους» , είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «η μόνη ένσταση που έχω σε σχέση με τους επίδοξους αρχηγούς είναι με την υποψηφιότητα Γεωργιάδη η ΝΔ πρέπει να παίζει στο κέντρο και κεντροδεξιά με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται τώρα στην κεντροαριστερά».

Ερωτηθείς σχετικά με την διαφαινόμενη Ρωσική επέμβαση στη Συρία υποστήριξε ότι «η λογική των αεροπορικών επιδρομών δεν οδηγεί πουθενά και θα πρέπει κάποιοι να πάνε εκεί για να αναλάβουν το ανθρώπινο αλλά και το οικονομικό κόστος», σημειώνοντας: «H Δύση δεν πρέπει να αποτρέψει η Δύση την Ρωσία στην καταπολέμηση των τζιχαντιστών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα