Στη τριάδα των δημοφιλέστερων νησιών της Μεσογείου Ίος, Υδρα και Φολέγανδρος

Σημαντική διάκριση για τρία ελληνικά νησιά που συμπεριλήφθησαν στα 30 δημοφιλέστερα της Μεοσογείου. Πρόκειται για την Ίο, την Ύδρα και τη Φολέγανδρο που φιγουράρουν στις τρεις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας που κατήρτισε κατόπιν έρευνας η διεθνής μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών Trivago.

Η έρευνα που δημοσιοποιήθηκε διεξήχθη με βάση αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 1ης Απριλίου και 30ής Σεπτεμβρίου 2014 για ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν την ίδια περίοδο. Για τη διεξαγωγή της έρευνας η Trivago αξιοποίησε στοιχεία από τις κριτικές των ταξιδιωτών στις 51 πλατφόρμες της. Στα αποτελέσματα συμπεριλήφθηκαν τα νησιά που έχουν τουλάχιστον 50 ξενοδοχεία και 50 κριτικές ανά ξενοδοχείο.

Συνολικά δεκατρία ελληνικά νησιά περιλήφθηκαν στη λίστα με τα τριάντα δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου. Επίσης, επτά ελληνικά νησιά κατατάχθηκαν στις πρώτες δέκα θέσεις.

Στην 5η θέση κατετάγη η Σαντορίνη, στην 6η η Μύκονος, στην 7η η Νάξος, στην 8η η Πάρος, στη 14η οι Σπέτσες, στη 16η η Κρήτη, στην 20ή η Ζάκυνθος, στην 23η η Κως, στην 27η η Ρόδος και στην 29η η Κέρκυρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα