Στη FIFA για Πουλίδο ο Ολυμπιακός!

Στα αρμόδια διαιτητικά όργανα της FIFA αναμένεται να προσφύγει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να βγάλει… άκρη με την περίπτωση του Μεξικανού επιθετικού, Άλαν Πουλίδο, με τον οποίο έχει έρθει σε συμφωνία!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρούσαν και θεωρούν ελεύθερο, καθώς το συμβόλαιό του με την Τίγκρες έχει εκπνεύσει. Η διοίκηση της μεξικανικής ομάδας, όμως, επιμένει πως έχει δικαιώματα στον ποδοσφαιριστή και πως δεν είναι ελεύθερος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν στηρίξει τα πλάνα τους πάνω στον Άλαν Πουλίδο και ο Μίτσελ τον περιμένει, ώστε να ξεκινήσει τον εγκλιματισμό του στο νέο του περιβάλλον. Η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην έλευσή του, προκαλεί προβλήματα στον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού, καθώς θέλει τον Μεξικανό έτοιμο στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Η ελληνική ομάδα εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγει στα αρμόδια όργανα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, προκειμένου να δικαιωθεί και να εκδοθεί ένα – έστω και προσωρινό – δελτίο για τον Μεξικανό επιθετικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα