Στιλ: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι συμπαίκτες του και η ομάδα γενικότερα εμφανίστηκε ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα LiveSport:
«Ίσως να φάνηκε στους θεατές, επειδή οι αντίπαλοι έκαναν το 2-1 και κράτησαν την μπάλα για λίγα λεπτά. Όμως εμείς ελέγχαμε το ματς. Βέβαια το προβάδισμα ενός γκολ είναι πάντα εύθραυστο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην την πατήσεις. Οπότε καλό θα ήταν να μη ρισκάρουμε. Παίξαμε σκληρή και αποτελεσματική άμυνα, ελέγξαμε τον ρυθμό και στο τέλος πήραμε μια δίκαιη νίκη.

Κατά κύριο ρόλο οφείλεται στη δίκη μας απόδοση. Αμυνθήκαμε αποτελεσματικά. Αν δει κανείς το παιχνίδι υπάρχουν ορισμένα έγκαιρα και αποτελεσματικά τάκλιν που έκαναν οι συμπαίκτες μου. Ειδικά ο Τελάντερ και ο Ζέκα έκαναν μερικά δύσκολα κοψίματα. Δεν είναι θέμα των αντιπάλων. Οι αμυντικοί μας πήγαν πολύ καλά και μου επέτρεψαν να μη χρειαστεί να κάνω πολλές επεμβάσεις. Δεν λέω ότι ήμασταν θεαματικοί ή εξαιρετικοί, αλλά συμπεριφερθήκαμε ώριμα, διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και με εξαίρεση τη φάση του πέναλτι ήταν καλό που δείξαμε αυτές τις αρετές και πήραμε τη νίκη.

Είναι δύο από πέναλτι και ένα από δικό μου λάθος. Ο Στιβ Ρούτερ μου είχε πει μετά το ματς με τον Πανιώνιο να μην απογοητεύομαι και ότι αυτά συμβαίνουν. Αυτό δείχνει πόσο καλά αμυνόμαστε. Βέβαια, έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε, δεν είμαστε τέλειοι, πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Όμως είμαστε στο σωστό δρόμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα