Στιλ: «Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στον ΟΦΗ!»

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και τα ματς που ακολουθούν με ΟΦΗ και Ολυμπιακό μίλησε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου πορτιέρο:
«Ήταν ένας δυνατός αγώνας αυτός με τον Παναιτωλικό. Ο αντίπαλος ήταν καλός, μας πίεσε, έπαιξε με μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά τις σημαντικές νίκες που έκανε με τον ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη. Εμείς εντάξει, δεν παίξαμε τρομερό ποδόσφαιρο, όμως κάποιες φορές αυτές οι νίκες είναι ακόμα καλύτερες. Πήραμε άλλους τρεις πόντους και αυτό μετράει.

Είναι προνόμιο να παίζεις σε μια τέτοια έδρα, μπροστά σε τέτοιο κόσμο… Μιλάμε άλλωστε για ένα πολύ ιστορικό κλαμπ. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ξεπεράσει τα 100 χρόνια ιστορίας. Κάθε φορά που παίζουμε στην έδρα μας είναι ξεχωριστή! Ακόμα περισσότερο απ’ τη στιγμή που συνήθως κερδίζουμε.

Έχω ακούσει κάποια πράγματα για τον ΟΦΗ. Περιμένουμε ότι δεν θα είναι φιλικό το περιβάλλον. Δεν γνωρίζω την ιστορία των αναμετρήσεων ακριβώς, αλλά μου έχουν πει ότι υπάρχει μια πρόσφατη ιστορία σχετική με χρήματα (σ.σ. εννοεί τις προσφυγές σε βάρος του ΟΦΗ από παίκτες). Για μένα είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθώ και να κάνω ότι μπορώ απ’ την πλευρά μου για να βοηθήσω να το κερδίσουμε. Θέλω να πω ότι μέχρι στιγμής στην Ελλάδα έχω ευχαριστηθεί την φιλοξενία. Η βία προφανώς δεν είναι ο σωστός δρόμος και στο διάστημα που βρίσκομαι εδώ, δεν έχω δει βία πέρα από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Όσο το πάθος είναι ελεγχόμενο, όλα είναι καλά.

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ότι το ντέρμπι πλησιάζει. Δεν είναι εύκολο να μην το σκεπτόμαστε και να συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά αυτό θέλουμε να κάνουμε. Είχα πει πριν μερικές αγωνιστικές ότι θέλουμε να πάμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με ένα καλό σερί νικών και να είμαστε κοντά τους και το καταφέρνουμε.

Είμαστε δεύτεροι, έχουμε προσπεράσει τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ένα πρώτο επίτευγμα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ξεχωριστά σε κάθε ματς από δω και πέρα. Ο προπονητής επιμένει πολύ σε αυτό. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι απλά η… επόμενη προπόνηση, ούτε καν ο ΟΦΗ. Όμως όλα είναι πιθανά. Παίζουμε καλά, παίρνουμε νίκες. Έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα