Στις 10 καλύτερες μεταγραφές της Premier League o Χολέμπας!

Στη λίστα με τις δέκα καλύτερες μεταγραφές στην Premier League, έως τώρα, συμπεριέλαβε τον Χοσέ Χολέμπας το ενημερωτικό δίκτυο Fox Sports, σε μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε.

Ο διεθνής ‘Ελληνας μπακ, ο οποίος μετακινήθηκε από τη Ρόμα στη Γουότφορντ, βρίσκεται στη 10η θέση της λίστας με τις πιο συναρπαστικές, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι. Ας δούμε τη λίστα:

  1. Μέμφις Ντεπάι: Ο διεθνής Ολλανδός μετακινήθηκε από την PSV Αϊντχόβεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βαθμολογείται με 7,92.
  2. Ρομπέρτο Φιρμίνο: Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή από τη Χοφενχάιμ στη Λίβερπουλ και αξιολογείται στο 7,79.
  3. Γιορντάν Αμάβι: Ο Γάλλος αριστερός μπακ μετακινήθηκε από τη Νις στην Άστον Βίλα και βαθμολογείται με 7,74.
  4. Ντιμίτρι Παγιέτ: Μετακινήθηκε από τη Μαρσέιγ στη Γουέστ Χαμ , η οποία κάνει μεγάλες επενδύσεις σε μεταγραφές και αξιολογείται στο 7,62.
  5. Τζεορτζίνιο Βινάλντουμ: Ο διεθνής Ολλανδός μετακινήθηκε από την PSV Αϊντχόβεν στη Νιούκαστλ και βαθμολογείται με 7,47.
  6. Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ: Το μεγάλο όνομα, μέχρι στιγμής, των μεταγραφών στην Premier Legaue. Ο διεθνής Γερμανός μέσος πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπάγερν Μονάχου και αξιολογήθηκε στο 7,42.
  7. Αντρέ Αγιού: Ο Γκανέζος επιθετικός μετακινήθηκε ως ελεύθερος από τη Μαρσέιγ στη Σουνόνσι και βαθμολογείται στο 7,42.
  8. Ιντρισά Γκουεγιέ: Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος μετακινήθηκε από το γαλλικό πρωτάθλημα και τη Λιλ στην Άστον Βίλα και αξιολογείται στο 7,41.
  9. Φρανκ Ταμπανού: Ένας ακόμη Γάλλος, ο οποίος αφίχθη στην Αγγλία και στη Σουόνσι από τη Σεντ Ετιέν, με βαθμολογία 7,33.
  10. Χοσέ Χολέμπας: Ο διεθνής Έλληνας μπακ μετακινήθηκε από τη Ρόμα στη Γουότφορντ και αξιολογήθηκε με 7,27.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα