Στις 11 Μαρτίου οι εκλογές συνέδρων στο Κίνημα Αλλαγής

Νέο χρονοδιάγραμμα στην εκλογή των συνέδρων για το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσαν ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Αντώνης Βγόντζας και ο Βασίλης Κεγκέρογλου συντονιστής του Συνεδρίου.

Για την εγγραφή μελών, μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr ως καταληκτική προθεσμία καθορίζεται η Πέμπτη 1 Μαρτίου και μέχρι 12.00 το βράδυ, με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και ως κατά την ημέρα εκλογής.

Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο που θα ειδοποιήσει όλα τα μέλη για τις διαδικασίες.
Για υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαρτίου έως τις 12.00 το μεσημέρι. Απόσυρση υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαρτίου.
Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί προσομοίωση της διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν.
Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.
Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν οι εσωκομματικές κάλπες να στηθούν στις 4 Μαρτίου. Προτιμήθηκε, όμως, η παράταση για να δοθεί χρόνος για περισσότερες προσυνεδριακές εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα