Στις 26 Οκτωβρίου απολογείται για το αδίκημα της απιστίας η Σαββαϊδου

Eνώπιον του Εισαγγελέα Διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Αικατερίνη Σαββαϊδου όπου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία.

Τελικά η Γενική Γραμματέας Εσόδων ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Η γενική γραμματέας εσόδων, την παραίτηση της οποίας έχει ζητήσει η κυβέρνηση, εκλήθη την περασμένη εβδομάδα ως ύποπτη για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία από τους εισαγγελείς Γ. Δραγάτση και Αγγελική Τριανταφύλλου.

Η κλήση αυτή ήρθε μία ημέρα μετά την απαγγελία κατηγορίας σε βαθμό πλημμελήματος για την υπόθεση της παράτασης κατά ένα χρόνο καταβολής του 20% επί των διαφημίσεων για τους τηλεοπτικούς σταθμούς από την εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η υπόθεση για την οποία κλήθηκε από τους εισαγγελείς διαφθοράς αφορά σε απόφασή της να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο 78 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία, παρότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί και από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα