Στις 26 Φεβρουαρίου τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2015. Ειδικότερα, οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσης 2014, που έχουν συνταχθεί βάσει των ΔΠΧΠ, μαζί με τα Ετήσια συνοπτικά οικονομικά στοιχεία επί των εν λόγω Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων, θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και του Χρηματιστηρίου Αθηνών και θα δημοσιευθούν στον τύπο την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσής τους.

Η ενημέρωση των αναλυτών, σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2014, θα γίνει την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας θα διεξαχθεί την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015, στην έδρα της Εταιρείας (Λ. Κηφισίας 99, Μαρούσι – Διοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ).

Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος χρήσης 2014 ορίζεται η Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της οποίας οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος χρήσης 2014. Η αποκοπή του δικαιώματος στο μέρισμα της χρήσης 2014 έπεται της λήξης των παραγώγων, σειράς Ιουνίου, στα οποία (παράγωγα) και στο σχετικό δείκτη συμμετέχει η μετοχή της Εταιρείας.

Δικαιούχοι του εν λόγω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι Μέτοχοι της Εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονισμού και Καταχώρησης» (Ε.Χ.Α.Ε.) κατά την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 (Record Date).

Ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος είναι η Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα